top of page
Zoeken

OFFLINE SFEERKAARTEN #fysiekpinterest

Als interieur proffessional wil je jouw klant laten zien, maar ook laten voelen welke kleuren en materialen zij nodig hebben voor hun nieuwe woning of kantoor. Een moodboard is een echte musthave. Je klant kan er naar kijken, het bord verzetten in de ruimte en elke dag even spieken en wennen aan de nieuwe stijl en sfeer.


Met een voorgeschiedenis als stylist kwam ik geregeld met leuke klanten in aanraking die een frisse wind door het huis wilde. Om elkaar te verstaan maakte ik altijd een moodboard met digitale sfeerbeelden zodat de klant een goed beeld kreeg van de stijl van de toekomstige woning. Op de opleiding maakte wij veel gebruik van èchte materialen. Maar door de jaren heen werd alles digitaal, zo ook de moodboards. Super jammer! Ik merk dat we weer terug willen naar de #fysiekewereld.


Met deze gedachten ben ik aan de slag gegaan voor het ontwerp van mijn MOODBOX. Een serie sfeerkaarten te ontwikkelen die de interieur professional kan gaan gebruiken voor haar/zijn klant. Deze stijlkaarten kunnen worden gebruikt in een moodboard, maar ook voor een flatlay tijdens de intake met jouw klant. Klanten kunnen beter inschatten wat er straks werkelijk gaat gebeuren met hun wensen voor de nieuwe woonkamer of studio.


Tadaaa... "MOODBOX de-sfeerkaarten-box" is geboren. In elke serie boxen zitten beelden van NIQ NIQ - fotografie.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page