top of page
Zoeken

Allround creatief

Bijgewerkt op: 13 jul. 2021


You are precious and loved!

De Veluwe. Een passende quote bij Studio Creakip. Met haar eigen sieradenlijn wil ze iedereen speciaal laten voelen. Bianca: "Je kunt bij mij terecht voor mooie en originele sieraden, gemaakt van goede kwaliteit én zoveel mogelijk handgemaakt in mijn eigen studio. Naast sieraden maken houd ik ook van tekenen dus er staan ook wat kaarten in de webshop, leuk om mee te bestellen bij een cadeautje."Ik houd er van om mooie sieraden zelf te maken met nét dat beetje extra. Ik ben een typisch gevalletje: dat wil ik "zelluf" doen en het mag er ook weer niet al te 'zelfgemaakt' uit zien.

Je kunt bij mij terecht voor mooie en originele sieraden, gemaakt van goede kwaliteit én zoveel mogelijk handgemaakt in mijn eigen studio. Naast sieraden maken houd ik ook van tekenen.97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page